Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden knackar på



Regnet knackar på
fönstret smattrar mot taket
öppnar dörren och
släpper in en tårdränkt vän
delar hans sorg vid brasan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-29 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP