Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlös

Det är hemskt
















mina så kallade kännslor
vill inte hoppa ut på de vita pappret
kännslor som fräter på mina lungor
spräcker min magsäck
och hånskrattar åt mitt vita ansikte

som så gärna vill hamna framför mig
så att dem kan fräta på pappret
istället

ge mig ingen mer smärta
lämna mig så som du alltid har lyckats att göra förut
bevisa att jag inte har något hjärta
för det har jag inte

hur kan en människa känna något,
utan ett hjärta?

Det är hemskt
























att inte kunna


























skriva




Fri vers av TynANK586
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-30 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TynANK586
TynANK586