Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resan till ett nytt jag

resan till ett nytt jag

ett nytt liv
ett nytt jag
får vänta
resan har tagit sin början
men ändå känns det som ett mellanrum
och inte en avstamp




Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-05-31 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson