Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till poetkollegan Larz på födelsedagen!


En gåva från vår Gud (eller) Grattis på födelsedagen!

Ett varmt grattis till dig

nu kära vän

som ett år till fått

som gåva från vår Gud



Ett år av möjligheter

glädjeämnen

möten

och goda samtal



Ett år av längtan

av växande

och små fina ljud

och barnabarnssteg



Ett år där jag hoppas att du

får finna frid

och känna kärlek



Grattis!




Fri vers av Tea Alex
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-06-01 14:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Innerliga och varma tack för denna fina uppvaktning!
Sätter stort värde på den.
2011-06-01

  Måna N. Berger
Instämmer!
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex