Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrverkerier.

Tog den kalla vägen,
startade om på nytt
Trots att allt var
precis som det alltid varit,
kändes det som om jag hårdnade

Och när fyrverkeriet startade
tappade jag en bit av mig själv
När färgerna exploderade över oss
förlorade jag mig själv

Och drömmen jag drömde
existerade inte

Jag strålar av elände
Likt stoftet som faller
ner för nattens skynke

Jag försökte i alla fall
Och du -
håll dig fan borta från mig på natten

För ingenting kommer någonsin bli som förr




Fri vers (Fri form) av Rasehorn
Läst 575 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-01 18:27



Bookmark and Share


  Karin Häggberg
Så otroligt bra skrivet! Fullträff! /K
2011-06-12

  Lena Själsöga Keijser
dina ord berör
och din markering strålar
2011-06-06

    ej medlem längre
Oj. vilken berörande text! ..

"Och när fyrverkeriet startade
Tappade jag en bit av mig själv
När färgerna exploderade över oss
Förlorade jag mig själv

Och drömmen jag drömde
Existerade inte

Och jag strålar av elände
likt stoftet som faller
ner för nattens skynke

Jag försökte i alla fall "

tar tag i magen och vrider om..
så mycket tankar som uppkommer..
vad har hänt egentligen..
vad handlar det om..
smärtan känns..!
...väldigt innerligt.. och väldigt
öppnat, väldigt genuint skrivet..

applåd och.. bokmärkt. är du Lempe.
2011-06-06

  Fru Intighet
"Och när fyrverkeriet startade
Tappade jag en bit av mig själv
När färgerna exploderade över oss
Förlorade jag mig själv"

Underbart, underbart, underbart.
2011-06-01

  Ninananonia VIP
Den var hård...

Berörande...

Mycket bra skrivet är dessa Fyrverkerier :I
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Rasehorn
Rasehorn