Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den Stora Adressändringen

 

Glöm alla flyttkort

Du behöver inte meddela skattemyndigheterna

För det är inte Du som flyttar

Det är Gud själv

När allt ser som mörkast ut

Då kommer Han som ÄR

Hans rike kommer ner på jorden

Den som redan har tagit emot Honom

Har redan flyttat..........

 

kb

 

"Och jag såg den heliga staden, ett nytt Jerusalem, komma ned från

himmelen,

från Gud, färdigsmyckad såsom en brud som är prydd för sin brudgum. Och

jag hörde en stark röst från tronen säga: »Se, nu står Guds tabernakel bland

människorna, och han skall bo ibland dem, och de skola vara hans folk; ja,

Gud själv skall vara hos dem och skall avtorka alla tårar från deras ögon.

Och

döden skall icke mer vara till, och ingen sorg eller klagan eller plåga skall

vara mer; ty det som förr var är nu förgånget.”

 

 




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-05 04:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"...gett oss en plats i himlen genom Jesus Kristus." Efesierbrevet 2:6

Underbart. Ära halleluja!

Applåd och bokmärke!
2013-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Halleluja!
Och först ska vi som tror evakueras i uppryckandet!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP