Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
03.08.03
23.40



Arise my love

in tender ways
reach, for the longing
and touch the souls that keep
themselves from belonging




Fri vers av Nightngale
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-12-28 23:10



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Wow vad vackert... skönhet i ultimat kondenserad form!!! varje ord känns vägt på guldvåg och rytmen är perfekt.. skönhet..
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale