Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
03.12.16
15.40



rodnad


lyssna till tystnaden
som spinner sagor var natt
sänker sig rodnande inför oss

vad döljer hon inför oss
var natt hon går så sakteliga fram
med rodnad i sitt sinn




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 949 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-28 23:33



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Tajt.
2006-12-21

  Ord
Tystnaden, Natten och rodnaden...jaaa
ovissheten visualiseras verkligen i din dikt
vad blir av rodnaden till denna natt ?

Vilsam tystnad, reflektion och sömn..

..eller brinnande himlavalv härskandes av ångstens Demoner...

Starkt skrivet !

Tack !

/ Crister
2005-12-29

  kath
vacker som en månskensnatt
2005-12-29

  Daybreaker
Den här var riktigt bra!

Personfieringen av Tystnaden är briljant porträtterad! =)
2005-12-29

  Queen_of_Rain
intressant bildsrpåk som är både vackert och tolkningsbart.. välskrivet, gillar att orden får så mkt värde!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund