Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lösgjord

 

utan

bindningar

till dåtids

vanmäktiga väv

smekte han strängar

lockade toner åter från

evighets kyssta bokmärken

i hjärtats bokrulle där tystnaden

och stillhetens vind lösgjorde känslan

till kärlekens rot livets eget jubelrop hoppet

sen spelade han åter inför himmelens portar

så de öppnades på vid gavel till sällhet

på havet av glas såg han sig dansa

med henne som har änglablick

varje ögonblick varje takt

varje ton lekte varsamt

i harmoni inga felsteg

symmetrins helighet

som renat silver

rann kärleken

i trådar

mellan

de

2

 

 

kb

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-06 07:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till en välförtjänt placering bland "5 Uppmärksammade texter"!!!
2011-07-08

  Bibbi VIP
Njuter oändligt av den här störtsköna texten.

Applåd och bokmärke.
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP