Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖVEN HAR HUNNIT FALLA MÅNGA GÅNGER

 

Blek stod hon
i avskedets sista minut
fastklamrad vid orden
Jag kommer
innan sommaren är slut
innan löven hunnit falla

Jag kommer
och allt blir som förut

Blek står hon
och tänker på de sista orden
Tänker på den hösten
och sista fågelsången

Och löven
har hunnit falla 
många gånger



M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 970 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-05 20:00



Bookmark and Share


  Amari
Fick en klump i halsen, då jag tolkade denna text,
men samtidigt är den så väldigt vacker.
Tycker mycket om!
2015-11-18

  Änglaögon
Väldigt fina rader, tycker om vemodet i dem....
2012-07-04

  Michaela Dutius
En dikt med smärtsamma vemodiga ord som jag tycker mycket om.
2012-07-04

  Stjärnfall
Smärtan är otroligt påtaglig.
2011-10-09

    ej medlem längre
Sveket, löftet som bröts kommer smärtsamt nära . . .
2011-06-09

    Mejja
Så underbart vacker!
Denna bokmärker jag för att återkomma till.
Tack!
2011-06-09

  Mona Drugge
Dessa avsked man ofta gör i livet är alltid lika smärtsamma till nära och kära.
2011-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Detta andas melankoli.
2011-06-06

    ej medlem längre
Applåder för dessa vemodiga rader!
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP