Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, bara något jag kom på när jag skulle sova


Jag vill...

Jag vill så mycket
Jag vill bara riktigt bra på något
Jag vill vara riktigt bra på allt
Jag vill imponera
Jag vill vara värd något
Jag vill visa att jag finns
Men det är meningslöst...




Fri vers av ElMosquito
Läst 220 gånger
Publicerad 2011-06-05 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElMosquito
ElMosquito