Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pengar

det lovas pengar men inga kommer
räkningarna hopar sig i lådan
posten fortsätter att komma med fler
och allt man vill är att gömma sig

det finns ingen att skälla på
finns ingen att skrika på
finns ingen som kan kolla upp vad som är fel
och gråten kommer

nej nu går jag och pluggar...




Övriga genrer av clandestine
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-12-29 14:36



Bookmark and Share


  Ensamma mamman
Ja, vill man inte göra nåt drastiskt är det bättre att begrava sig i böcker!! Jag vet ju hur det känns att inte få pengar ju, det är inte roligt... =(
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

clandestine
clandestine