Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar...

svävar genom den svala morgon dimman
väntar...
marken är inbäddad i ett svalt täcke
väntar...

stammarna vrider sig sakta
väntar...
löven hänger döda
väntar...

solen skymtar i fjärran
väntar...
stiger sakta, sakta
väntar...


Väntar...




Fri vers av clandestine
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 23:22



Bookmark and Share


  Lady Alassa
kan det finnas någon mera storlagen väntan
än berövad sina klär stå
vänta på solitt vär
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

clandestine
clandestine