Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VANMAKT


Vanmakt


Sorgen borde få leva sitt eget liv så den får läkas -

och bara lämna ärren kvar -

Men Nej ..... Då får man besök -

Falskheten .....

Lögnen .....

Liksom Örnens klor griper de tag i mig -

Släpper aldrig sitt byte -

Kämpa emot går endast en liten tid -

Sen slocknar glansen i ögonen -

Skrattet tystnar -

Tvivlet kommer -

Man blir plötsligt INGEN -

Jag tror på ÄKTA VÄNSKAP -

JAG TRODDE ? TILL DET VAR FÖRSENT !!!




Fri vers av beli
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-07 20:54



Bookmark and Share


  aol
din text var är så berörande, kram,
2013-03-02

  aol
verkligen tragiskt, äkta vänskap finns vännen, jag har en sann vän en kompis sedan 45 år, men jag har tappat vänner som du,
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

beli
beli