Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvävd nocturne på en sommarnatt son till vintern

*


Purpurfärgad kind
kysser den med en passion
efter ett fångat hjärta,
medveten om att jag
är inte herren ock du,
du, har aldrig varit min fånge

Vill dra in dig till
min sfär prydd av melankoli
bli präglad till mig, för mig,
ock stanna här
stanna här hos mig

Gör mig till åtlöje för kärleken
det är poänglöst att älska ett marmonhjärta,
dra åt fanders,
lämna mig allena

Jag älskar dig
miljontals månar från nu
Ska sova på dagen
vara vaken på frusen sommarnatt
ock du har min tillåtelse
flicka av stål,

döp mig till son av vintern
en sommarnatt som den här
då du kväver nattens nocturne

Jag är din,
drottning av min själ
du har mig fånge


*




Fri vers av Regnmolns tårar
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regnmolns tårar