Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friday im not in love

jag kan inte älska någon som inte respekterar mig
som inte låter mig uttrycka allt det jag behöver
som liknar mitt känsloliv vid en vilsen ål
som hugger mina rörelser
så som mina armar och ben dansar om kvällarna
jag kan inte
tre år av kärlek rinner ur mig
och jag vet inte hur det gick till
men nej jag kan inte mer!
Inte mer!
Allt för länge har denne någon försökt förändra mig
och jag har försökt förändra någon
jag är inte ens jag längre
hur kan jag älska någon?




Fri vers av priscilla
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

priscilla