Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vill


du älskar dig och jag älskar dig men jag vet att du vill ha naken i din säng

så du säger bara så men jag vill ha dina läppar mot mina

du vill ha dina händer mot mina bröst

jag vill ha dig runt mig

du vill lägga dig över min lila kropp

jag vill ha dig tills jag dör

du vill ha mig tills du hitta någon bättre




Fri vers av ingen måste veta
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-11 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen måste veta