Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästa steg DNA-register samt ett mikrochip i vaccinet...och under tiden sjunker moralen hos gemene man, fler och grövre brott begås, klyftorna mellan fattiga och rika ökar...att betala skatt till välfärdssamhället anses som korkat


Trygg eller otrygg?



Storebror ser dig
överallt via nätet
dina kontoköp
kontantuttag biltullar
övervakningskameror

sjukhusjournaler
mobiltelefonen var
du befinner dig
vem du ringer trygg eller
paranoid larmet går




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP