Ni minns väl att Frank Sinatra sjöng att L.A. var hans lady...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni minns väl att Frank Sinatra sjöng att L.A. var hans lady...




JUNI ÄR MIN MÅNAD

jag är född i juni

min månad heter juni

denna vackra månad.

föddes även frun i

äldste dottersonen

och likaså min fader

årets bästa månad

fyller dessa rader

 

 

juni i mitt hjärta

juni i mitt sinne

och när hösten kommer

juni i mitt minne

det finns de som menar

att vår tid är lånad

aldrig vill jag återlämna

juni månad!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 12:04



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag fyller också år i Juni och jag håller med precis. En utmärkt månad på många sätt!
2011-06-15

  anits VIP
Mycket fint om en underbar månad
2011-06-13

  Måna N. Berger
Du har förankrat såväl dig själv som din familj så stadig i juni månad att jag nog tror du får behålla den! Njut av försommaren!
2011-06-12

  mare VIP
En vacker månad som jag också är född i ;)
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP