Slovenien bor hon i.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slovenien bor hon i.




ANJA I CYBERRYMDEN

träffar du anja i cyberrymden

hälsa från major tom

hälsa från -99 och från

tiden som sedan kom

troligtvis flyr hon så fort jag nämn men

gör ett försök ändå

även om gammal vänskap rostar

tränger sig minnen på

ungdomligt oförstånd var det kanske

nu är hon stor och klok

mognaden ersätter ungdomssynder

bladen vänds i en bok

skönt att få slippa den galne svensken

vill inte ha kontakt

låt honom kräla där i sin rännsten

här gäller ton och takt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-06-12 12:13



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, det är inte alltid vänskap varar livet ut. Fint beskrivet.
2011-06-15

  anits VIP
Sorgligt om vänskap som försvinner
2011-06-13

  Måna N. Berger
Sorgligt med vänskap som rostar, kärlek lär inte ska göra det..
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP