Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

thin me up eat me down

När alla samtal samtalats,
när musiken som spelats för att musiken tystnade tystnat
och bloggarna lagt ned verksamheten för dagen.
Då söker du smala sötingar på tumblr.
Skärsår, blåmärken och kobenta kutryggar.
Upphöjd misär.
Vita tabletter i ett champagneglas.
Ta en klunk, varsågod.
Men tro inte att du är bättre än dom.
Ge dem ett lillfinger,
en känsla av förtjusning
och du är inte den du trodde att du var.




Fri vers av priscilla
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-13 00:01



Bookmark and Share


    priscilla
mickeh: så sant
2011-06-13

    priscilla
ps. text 50!
ps 2. jag lovar att jag inte försöker
publicera mina texter efter tolv. det
bara blir så!!
2011-06-13

  mickech
Apperances can be decieving
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

priscilla