Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmer om dig...


Gråtdrömmar

Vaknade i tårar i natt
ur något som jag drömt

Och i tårar är jag ännu
då hjärtat mitt är ömt

Att vakna ur hemska drömmar
kan visst vara skönt ibland

men mot smärtan hjälper det föga
när mardrömmen ändå är sann





Fri vers av röd_asfalt
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-14 22:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
gillar din smärta
2011-06-22

  Rise Little One
Härligt att få läsa lite från dig igen :)
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt