Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR POESIN INTE RÄCKER TILL

en rödlätt flicka i rosa skor

har flyttat in i mitt hjärnkontor

beskriva henne är vad jag vill

men poesin räcker inte till

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-14 17:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Man ser det man ser och känner det man känner och ibland räcker orden inte till för att beskriva helheten. Jag tycker din dikt var lite gullig.
2011-06-16

    Tea Alex
Nä ibland är orden få och futtiga...
2011-06-15

  anits VIP
Ibland kan det vara svårt
att fånga det man vill skriva
till poesi
2011-06-15

  Måna N. Berger
Då är hon själv poesi!
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP