Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surt sött och salt...i kombination smakar bäst



Trots bittra dagar
med stänk av salta tårar
är livet oftast
honungsljuvt älskade en
grå himmel blir också blå




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-14 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP