Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<div align=\"left\">05.12.29 Säg är inte leken viktig?<br /> 13.40<br /> </div>


Tomtefar


Idag kommer tomten med sin stora säck.
Ingen leker som han.

I säcken läggs juleklappar, leksaker, kläder.
Allt vi älskar. För vilket vi så innerligt brann.

Idag får vi minnen att leva med.
Minnas det nära mötet med liv och nära kära.

Säg är inte leken, den aldrig förut upplevda
förnöjsam i sin naturlighet?



När tomten går med sin stora svarta säck
till sopcontainer mörkt mörkt grön.




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-12-30 13:43



Bookmark and Share


  Nightngale
Och någon kan fråga mig
“Är du pedant?” “Vad är din lust i livet?”
“Har du svårt att slänga saker?”
och nu när jag inte är 3år längre
och kan roligt städa själv - ibland vill jag inte.
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale