Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

96

 

 

och slutligen



vägg,


skriver mig över

stup


faller


drömlöst


under

självantänd himmel


in



förbi natten och ut

 

nyfödd




Fri vers av in effigie VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-16 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP