Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

95



genom



morgon

är ljus med dig


och andetag,


skuggspel


flimrar orden sakta

på varm tapet


här


under berg av bolster

ligger din förbjudenhet



inuti




Fri vers av in effigie VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-17 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP