To know Him is to love Him...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To know Him is to love Him...




FÖRSTÅR DIG, PHIL

jag ropar: "fara! fara!

här får ingen annan vara!"

och gör du ändå intrång

kan du låta hoppet fara

min värld är otillgänglig

och ett soar utan sara

fast gränserna är skarpa

är de inte alltid klara

 

 

 

ibland så räcker orken inte

till för att förklara

och det jag skäms för vill jag inte

dumdristigt försvara

fast enstöring är jag en del

av Herrens barnaskara

det Han vill uppenbara

är det verkligt underbara

 

 

 

jag har min värld

du har din värld

där i det stora huset

du har din färd

och du är tärd

och trött av mediabruset

du avundas den tro vi har

Guds ögon ser dig lida

och får Han bara bli din Far

så kan du sluta strida

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-17 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP