Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ögat inte ser...känner vi av ändå



Bakom raserad
mur osynligt stängsel skiljer
våra världar åt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-18 10:06



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så vackert skrivet..

Allt är ett
men ändå inte..
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP