Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

94

 

 

vid vattnet om aftonen


sjunker i djupet

tankarna med dagen


flyter


ett stilla glitter

och himlens spegel


i tusen skärvor liv




Fri vers av in effigie VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-18 22:06



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
sjunker i djupet

tankarna med dagen

___________M!
2015-05-15

  karenina VIP
tycker om lugnet och känslan i denna
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP