Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte ritkigt den stil jag är van att skriva


Be my heartbreaker tonight, viskar tonåren

Ord som fulla tonårspojkar
säger strödda med socker på,
en lördagskväll
precis som den här

Han står som högsta hönset
i en liten här av kåta småpojkar
iklädd en mans kostym,
lekfullt leende fast hans ögon
ser bara c-kupan moder jord
skapat

"halleluja"

Be röringen sprider pirr i hela kroppen
och när klockan slår ett har du
tappat greppet om hela världen,
är det alkoholen som gör dig så manlig
så säker och bara helt jävla
underbar?

Skitsamma vad det är,
för du är,
och det är tillräckligt för ikväll

Spriten rinner i dina ådror och
det är första fyllan, och det är perfekt
för ikväll, är det bara vi
min spritflaska
och du, han,
pojken vars namn alkoholen suddat över

purpurröda läppar kysser hans öra,
viskar, fast det är tonåren som talar,
"be my heartbreak tonight, baby"





Fri vers av Regnmolns tårar
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-06-18 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regnmolns tårar