Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

93

 

 

tidigt


och tystnaden

som skär ljusstrålar


in i ny dag


värmer drömmarna

minnets andetag


stilla





Fri vers av in effigie VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-19 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP