Gandhi var rasist.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gandhi var rasist.




BARBARER I ARMANI

barbarer i armani

är inget undantag

för alla har vi brutit

mot himmelrikets lag

ja, ondskan finns i alla

och synden är global

ett dåligt träd bär ond frukt

för det har inget val

 

tyranniska despoter

går bra att peka på

vi framstår allesammans

i bättre dager då

vi riktar sökarljuset

mot människor långt bort

för vi är humanister

vi är en bättre sort

 

 

vem gömmer du dig bakom

när inför Gud du står?

Hans ögon är som lågor

som in i hjärtat når

då duger inte hitler

hussein eller amin

då nås du av beskedet:

"du kommer inte in"

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-06-19 13:28



Bookmark and Share


    Tea Alex
Starkt, rakt och förmodligen i vissas ögon ganska provocerande.
2011-06-21

  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP