Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARABBAS

"bar abbas"

betyder "faderns son"

barabbas

var han som fick gå därifrån

en skyldig

blev släppt

och en oskyldig dog

en Son

i sonens ställe

Hans nåd är mig nog!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 13:38



Bookmark and Share


    Tea Alex
Din nåd är allt vi behöver!
2011-06-21

  anits VIP
Fint och berörande
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP