Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag



Fönster med utblick
utsiktslöst möte du bor
våningen under
hör hissdörren slå igen
så bor vi längtansfulla




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 15:17



Bookmark and Share


  Warga
Äkta
Samma här =)
Längtan/rädsla (iaf för mig=)
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP