Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker leva ytligt

Jag ler mot folk jag möter

säger hej

frågar hur läget är utan
att vilja ha svar

svarar själv att allt är bra

pratar om hur skönt det ska bli
med semester

pratar om midsommar
och jordgubbar med grädde

ler igen och önskar trevlig helg

ler åt folk som är kära
och säger att jag njuter av singellivet

säger att jag älskar mina barn
och skrattar åt hur galna de är ibland

allt bara för att passa in
passa in i deras värld av lögner

För vem skulle förstå
om jag berättade

vem skulle förstå mina tårar

ångesten som sliter i min kropp

att jag hatar de ensamma helgerna

att jag äcklas av de blodröda bären

att jag är så jävla trött på mina barn

att semestern kommer innebära
svullna rödgråtna ögon
och blödande sår på min kropp

att jag hatar folk som är kära
för kärleken gör mig så jävla ont
när hon som jag älskar inte finns
hos mig

vem skulle förstå
hur jävligt livet verkligen är ...

Så jag tar på min solglasögon

drar ner ärmarna på tröjan

ler mot folk jag möter

säger hej

frågar hur läget är utan
att vilja ha svar

svarar själv att allt är bra

allt bara för att passa in
passa in i deras värld av lögner










Fri vers av röd_asfalt
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-21 05:24



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Ibland diskuterar jaget väder också ;)
2011-06-22

  VampyrÄngel
Så HIMLA bra skrivet, men dock så hemskt!
Du får skriva till mig whenever, you know.
Kram <3
2011-06-21

  Line W
Det förbannade skådespeleriet... Snyggt fångat och skrivet! Gillar den jättemycket!
2011-06-21

  Rise Little One
Denna "jag" är inte ensam om detta... och trots allt, så är det upp till "jag" att bestämma hur lyckligt man skulle vara för sin egen skull... Det är dessutom tråkigt att bara titta på backspegel då missar man vad som händer framför sig här och nu...
2011-06-21

  Anadol
Gillar denna..
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt