Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNDOMSSOMMAR

nu klirrar det av isbitar

i safttillbringaren

jag får en hastig flashback

från barndomen igen

från vardagsrummet kommer

min mor så omtänksam

vi sitter på balkongen

där bullar dukats fram

 

vi ville att vi vore

så mycket där och då

min rödhårige polare och jag

men somrarna passerade

i ögonpar så blå

och verkligheten kom ikapp en dag

 

 

LARZ GUSTAFSSON      21/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 10:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint att få bära sina ljusa minnen och tänka tillbaks..
2011-06-22

  anits VIP
Mycket fint om barndoms sommrar
2011-06-21

  Måna N. Berger
Det är underligt med barndomens somrar, de låg framför en som en evighet av frihet och lekar, men svann så fort förbi. Idag verkar det mest som en dröm..
2011-06-21

    Tea Alex
Åh vad fint - barndomsminnen är så fulla av känslor...allt var så hundra procent på den tiden. :)

En fråga - stavfel på första raden? Isbitar? :)
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP