Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Här och nu

är ett ställe

många längtar

till



Glädjs du

som där är




Fri vers av Tea Alex
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 13:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och "här" har man alltid med sig...
2011-06-21

    Maria Malm
Så sant.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex