Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kommentar blev en dikt.


Du människa - du som älskar, du som längtar

Du är modig



Som möter

istället för att

fly



Som skriver

istället för att

tystna



Som lever

- och som vågar




Fri vers av Tea Alex
Läst 719 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-06-21 17:54



Bookmark and Share


  aol
bra sant skriftat,
2012-11-20

    Jan Olof Fällman
Tack!
2011-10-28

  Maiah VIP
gillar...
2011-06-22

  Songbird VIP
Fint sagt..Fint skrivet! Ja, för att leva och våga och möta krävs mod! Fina, små, stora underbara ord som jag tar med mig i lugn inför sömn..ler.. Tack!
2011-06-22

  Line W
Underbart!
2011-06-21

    maija tuori
Klokt sagt !!! människan som vågar visa sina svagheter är stark männisa...
2011-06-21

    oscar L. Hallmann
Jävlar va bra!
2011-06-21

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad härligt livsbejakande.

Bokmärkes så klart
2011-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Den var fin och stark.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex