Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan inte sluta älska dig ...


Ängel med brustna vingar


Ängel med brustna vingar
om du på vägen går
med röda strimmor på din klänning
och tovor i ditt hår

Så finns jag här för dig
det står ristat i mitt hjärta
precis så som jag lovade
när tårarna föll av smärta

även om du känner dig trasig
ledsen och förgjord
är du alltid en vacker ängel
en dröm av sköna ord

jag kommer alltid vänta
på att få möta dig igen
du är allt vackert i mitt hjärta
du är min eviga kärleks vän






Fri vers av röd_asfalt
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-22 00:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
tänk om "fantomerna" hade hälften så mycket känsla i sina vackra konstverk !
2011-06-22

  Gunnar Hilén VIP
så hör låter det när orden är sanna och kommer från ett hjärta av kött och blod
2011-06-22

  VampyrÄngel
Åh så jättefint!
På rim, helt utan nödrim, jättebra!
2011-06-22

  Rise Little One
Gillar denna :)
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt