Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.26
12.05



arg


argsint var oron för sorgen att såra
ständigt vakande där
önskan om kärleken är
efterlängtad

det är inte så lätt att älska
sig själv som sin nästa




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 580 gånger
Publicerad 2005-12-31 10:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort dikt med rikt innehåll !
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund