Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja..


nöjd nöjd nöjd nöjd

jag är en nöjd människa
jag trivs bäst när allt är bra
när allt inte är bra
blundar jag




Fri vers av Siri
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-12-31 12:24



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Klockrent.. En dikt som kan vara både positiv och negativ! otrolgit bra i varje detalj!!! bokmärke..
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Siri
Siri