Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du älskar mig




vi lever tillsammans tills våra hår blir till silver

du håller min hand tills du ger mig din ros och vandrar till graven

men efter du är borta kommer jag fortsätta leva för att hedra dig

för att jag vet att vi träffas igen,

strax är det bara du och jag ligganden på molmen tittar på de gyllende grindarna

och då vet jag att du.... älskar mig




Fri vers av ingen måste veta
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-25 12:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fin
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

ingen måste veta