Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärseld

 

Det finns alltför mycket osagt.

Alltför mycket oberättat.

Nu går dagarna så fort.

Nu är veckorna så korta.

 

Jag kastar mig från ämne till ämne.

Jag flyr från minne till minne.

Jag rusar från intrig till intrig.

Andfådd plågar jag mig igenom

ännu en orolig natt.

 

Allt oftare slås jag av den oundvikliga sanningen.

Tiden kommer inte att räcka.

Jag kommer inte att lyckas.

 

 




Fri vers (Fri form) av © anakreon VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-25 17:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
jamen kära du ... hundlokan lyckas - så varför inte du?
2011-06-25

  walborg
Klok insikt.
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP