Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen slutar yla



Varp av lin väv av
ull slår nattens drömmar in
lyser månen full
och ensamvargen finner
till slut ett hjärta av gull




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-25 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin...
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP