Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte hörde dig

Jag önskar att jag inte

såg dig

inte hörde dig

inte ville dig





Inte ville allt

som du är

och har

och kan bli







Jag stannar här nu

väntar på

min frid




Fri vers av Tea Alex
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-30 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en blodsköpt frid som köptes åt dig på Golgata kors.
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex