Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åren går självvald ensamhet består


Fri som havsörnen ovanför



Snö och kyla känns
avlägset vår sommar som
blev till en lång höst
hellre ensam än ännu
en lång höst i tvåsamhet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-30 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så, ensamhet när man är två är värre en ensamhet som man valt själv
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP