Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag välkomnar dig, John Blund

jag förväntar mig inget direkt
men hoppas på
att en tyngd snart beslutsamt
ska sluta mina ögon
som en rullgardin som långsamt
fälls ned för att motverka
ljus att tränga in
eller övrig distraktion

trots min hoppfullhet
är målet långt bort
då mina ögon
inte vill slutas
utan vetskap om din närhet
i världen bortom verkligheten




Fri vers av kallasjossi
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-02 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallasjossi
kallasjossi