Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lögn nr.2

hon rubbade min balansgång på jorden idag
hon slet i gamla kläder på jakt efter statyer att visa upp
leende erkänner hon sin transatlantromantik och trånar efter
ung livsglädje i veganmundering

hon följer en kollektiv fri individualism
eller en enhet bland individer
de är sommarfolk i längtan
så långt har jag förstått

de blickar mot en tid av parader över fält och skog
i en union av electronica och reggae
men i snötäckt metropol finns där säkert en lokal
för ganja och sinnesfrid
under tiden

låt henne följa sitt vandringspack i tunnelbannan
och drömma om otvättade dreads i svettigt tält
när snökaoset rasar
och pendeltåget är försenat

hon rubbade min balans idag och
jag försöker hitta ett värdigt svar
men jag har förlorat all saknad och
längtan efter hennes händer

hon vandrar i asfaltskog mot amsterdam
eller jamaica om hon har tur
medan jag söker jord att nyttja
tillfreds under skiftande skyar




Fri vers av MLP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-02 00:33



Bookmark and Share


  kallasjossi
vackert..
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP