Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

80



du är gryningen


vajande fält


för vindar

i mig


lyfter


genom alla ord

bryter stillheten i det osagda


med tystnad


spränger hjärtat



längtan






Fri vers av in effigie VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-03 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP